RACO DE L' AVI TARRE
                              RACO DE L' AVI TARRE

Un Breu resum de la nostra història

Racó de l'avi als anys 60

EL RACO DE  L 'AVI: Va ser Fundat L´any 1963 per una familia de pagesos provinents de les comarques de Lleida, que van decidir un bon dia emigrar a la gran ciutat a la recerca de Treball i noves il-lusions,com molts d'altres d´aquells anys.

 

Inicialment va ser "Can Tarre" durant 28 anys... un Bar - Celler de l'Època ,on també s'elaboraven Menús, i es servia a domicili desinteressadament. (Eren altres Temps).

Va ser un Local de Reunió de veïns i veïnes,de l'entorn, on hi habien aquelles tardes i nits fantàstiques e inoblidables de partides de dòmino, cartes i escacs.

 

L'any 1991 el Fill i la Jove prenen el relleu dels Pares i el Bar - Celler es converteix en el Bar - Restaurant d'avui amb un ambient i mejar casolà molt bons,  objetiu que es va decidir per enfocar tota aquesta magnífica aventura.

 

Avui després de 53 anys, amb les portes obertes, ens sentim molt satisfets del repte emprès,  hem agafat diferents especialitats amb menjars com els Cargols, Callos, Fabes, entre d'altres. Tot això ho fem pensant amb aquella gent que el que li agrada és estar i menjar com a casa.

 

El Raco de l'Avi Tarre ha vist moltes coses i ha conegut molt al llarg d'aquests 53 anys, però el millor de tot sempre han estat el seus clients.

 

Això vol ser un petit homenatge del Raco de l'Avi als clients que ens visiten i ens han visitat al llarg d'aquests anys.

 

Gràcies.

       Racó de l'avi als anys 80 - 90

Google Calendar

Calendari

Libro de visitas

Introduce el código.
* Campos obligatorios
  • Maite i Damià (jueves, 14. enero 2021 12:16)

    No sabeu com us trobarem a faltar però comprenem que en aquest moment tan difícil pels petits negocis molts es plantegin una decisió com aquesta.
    Us desitgem molta sort.

Troba´ns a les xarxes socials.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© RACO DE L' AVI TARRE SL